Verzamelaars

Er zijn in de wereld een hoop verzamelaars en voetbal artikelen worden veel verzameld. De een is helemaal gek van oude seizoenkaarten terwijl de andere het leuker vind om voetbal plaatjes te sparen van o.a. het merk panini.

Speciaal voor deze verzamelaars heeft Voetbal-Coach.com de verzamelaars-sectie gemaakt. Een speciale plaats die voor en door verzamelaars opgevuld wordt. Ben jij opzoek naar dat éne Panini plaatje uit 1991? Of wil jij van jouw grote collectie voetbal sjaals af? Bij Voetbal-Coach.com zit je aan het juiste adres!

Speciaal voor de verzamelaars hebben wij een forum opgericht waar mensen hun oproep kunnen plaatsen of kunnen bladeren door de bestaande topics om te kijken of er wellicht iets voor hen tussen zit. De afhandeling gaat tussen de koper en verkoper (of ruiler) zelf. Voetbal-Coach is dus ook niet verantwoordelijk voor de afhandeling van de deal.

Neem eens een kijkje in ons verzamel forum!

Geen kopers op de site? Voetbal-Coach.com helpt!

Wil jij dolgraag van jouw verzameling af, maar kan je maar geen koper vinden? Tegen een kleine vergoeding zoekt Voetbal-Coach.com de perfecte koper voor jou.

Jij bepaalt een bedrag dat je wilt hebben voor jouw verzameling en Voetbal-Coach gaat opzoek naar een koper. Door een groot netwerk dat Voetbal-Coach.com de laatste jaren heeft opgebouwd wordt in de meeste gevallen een koper gevonden.

En je betaalt alleen als wij een koper gevonden hebben! Hebben wij dus geen koper gevonden dan kost het jou helemaal niets! Wilt u meer weten over deze dienst? Neem dan eens contact op met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail adres (verplicht)

Ik verkoop/zoek

Jouw bericht